ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν ανανεώνει με την Εφές και συζητά με Παναθηναϊκό ο Αταμάν»

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν από την Εφές και διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν ανανεώνει με την Εφές και συζητά με Παναθηναϊκό ο Αταμάν»

Και ενώ ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τα playoffs της Basket League, τα σενάρια για την επόμενη μέρα συνεχίζουν να διαδέχονται στο εξωτερικό, το ένα το άλλο.

Λίγες μέρες μετά τα όσα ακούστηκαν για τον Εργκίν Αταμάν, ένα νέο δημοσίευμα από την Ισπανία και συγκεκριμένα από το Encestando αναφέρει ότι ο Τούρκος προπονητής αναμένεται να αποχωρήσει από την Εφές, με τον επικρατέστερο διάδοχο του στην τεχνική ηγεσία να είναι ο έτερος υποψήφιος για τον “πράσινο” πάγκο, Πάμπλο Λάσο.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αταμάν βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό ώστε να αναλάβει από τη νέα σεζόν το τιμόνι της ομάδας, ενώ παράλληλα εντός του ρεπορτάζ “εμπλέκεται” και το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αλλά για τον πάγκο της τουρκικής ομάδας.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 44.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε τι λέει το δημοσίευμα:

«Η Εφές δεν αναμένεται να ανανεώσει με τον Αταμάν, ο οποίος διαπραγματεύεται με τον Παναθηναϊκό. Μιλάνε με τον Πάμπλο Λάσο, αλλά δεν υπάρχει ακόμη διαπραγμάτευση. Ο Γιασικεβίτσιους είναι ένα ακόμη όνομα που εκτιμούν στην τουρκική ομάδα, σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Ο Λιθουανός έχει όρο αυτόματης ανανέωσης αν πάρει την Ευρωλίγκα, εκτός κι αν οι δύο πλευρές αποφασίσουν να χωρίσουν»

Μεγάλο σεβασμό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο»" />Παύλος Γιαννακόπουλος»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.