ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από το πρωτάθλημα»

Τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την επιθυμία να του να στεφθεί πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε με συνέντευξη του ο Άντραζ Σπόραρ.

Σπόραρ: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από το πρωτάθλημα»

Λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος για τον Παναθηναϊκό, Άντραζ Σπόραρ, με συνέντευξη του στην εφημερίδα “Live Sport” θέλησε να αναδείξει τη σημασία που είχε για τους “πράσινους” η συγκεκριμένη νίκη, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι όλοι οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν όσο τίποτα το πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο Σλοβένος φορ, υπογράμμισε ότι θα ήθελε να έχει σκοράρει περισσότερες φορές τη φετινή σεζόν ώστε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο ντέρμπι και βοήθησα τον Παναθηναϊκό να νικήσει τον Ολυμπιακό! Είμαι επιθετικός και η δουλειά μου είναι να σκοράρω, αν και σε κάθε παιχνίδι το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. Γιατί αν ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει τους στόχους του, δεν θα έχει τόση σημασία ποιος χρίστηκε σκόρερ και ποιος όχι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναμφίβολα το συναίσθημα του γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό. Είμαι ευλογημένος που το έχω ζήσει δύο φορές στην Λεωφόρο, ελπίζω να πετύχω κι άλλο γκολ σε αυτό το ντέρμπι! Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου.

Δεν έχω σκοράρει όσο θα ήθελα με τον Παναθηναϊκό. Ο Σύλλογος περιμένει πολλά περισσότερα από μένα και εγώ θέλω να βοηθήσω πολύ περισσότερο. Έχω μια δουλειά να κάνω και θα προσπαθήσω να κάνω περισσότερα στην συνέχεια.

Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει τέσσερις φορές φέτος, οπότε γνωριζόμαστε καλά. Ο δικός μας στόχος είναι η νίκη, να πάμε εκεί να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο. Συνεχίζουμε μέχρι να στεφθούμε πρωταθλητές, δεν σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.