ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το προβάδισμα τίτλου περνάει με «διπλό» στην Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League και θέλει τη νίκη για να κάνει ακόμα ένα καθοριστικό βήμα προς τον τίτλο.

Παναθηναϊκός: Το προβάδισμα τίτλου περνάει με «διπλό» στην Τούμπα

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να διατηρηθεί στην κορυφή. Παράλληλα, θα περιμένει στη συνέχεια να μάθει και το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ελπίζοντας σε ένα ιδανικό αποτέλεσμα, που θα το φέρει μόνο του στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου ισοβαθμεί με την «Ένωση».

Φυσικά το έργο των «πράσινων» δε θα είναι εύκολο, αφού ο ΠΑΟΚ θέλει να βγάλει αντίδραση από τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό και φυσικά να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το σημερινό παιχνίδι, με εξαίρεση τις γνωστές απουσίες των Αϊτόρ, Τρουϊγιέ και Γκάνεα. Στον αντίποδα ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Νάρεϊ και Σάστρε.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αυτή θα αποτελείται από τον Μπρινιόλι στο τέρμα και τους Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ, τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά.

Οι Πέρεθ, Κουρμπέλης και Τσέριν θα είναι οι τρεις του κέντρου, ενώ οι Παλάσιος και Μαντσίνι θα αγωνιστούν στα δύο «φτερά» της επίθεσης, με τον Σπόραρ στην κορυφή, στο γνωστό 4-3-3 του Γιοβάνοβιτς.

Ο Γερμανός, Ντάνιελ Ζίμπερτ θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Ο 38χρονος κατηγορίας Elite διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιαν Ζάιντελ, Ράφαελ Φόλτιν, 4ος θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος και στο VAR ο Σάσα Στέγκενα με τον Θ. Μωυσιάδη.

Η σέντρα της αναμέτρησης έχει προγραμματιστεί για τις 20:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr, που βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα και θα σας μεταφέρει τα πάντα γύρω από το σπουδαίο ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.