ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μια γροθιά για τον τίτλο στο «καμίνι» της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (20:00) την ΑΕΚ στο καμίνι της Λεωφόρου στο μεγαλύτερο ντέρμπι τίτλου που θα κρίνει πρωταθλητή

Παναθηναϊκός: Μια γροθιά για τον τίτλο στο «καμίνι» της Λεωφόρου

Η ώρα του τίτλου έφτασε για τον Παναθηναϊκό!

Το «τριφύλλι» υποδέχεται στο κατάμεστο γήπεδο της Λεωφόρου την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, σε ένα ντέρμπι κορυφής το οποίο θα κρίνει κατά πολύ μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας συγκάτοικο τους «κιτρινόμαυρους» στους 75 βαθμούς, έχοντας ωστόσο πλεονέκτημα ισοβαθμίας εξαιτίας της πρωτιάς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Σε ένα ματς-τελικό ο Παναθηναϊκός έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία μετά και τις τέσσερις διαδοχικές νίκες με Άρη, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Βόλο που τον έφεραν ξανά σε θέση ισχύος μετά τις δύο ισοπαλίες στην αρχή των playoffs με την ομάδα της Μαγνησίας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.957 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή θα είναι η τέταρτη αλλά και πιο καθοριστική αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Στην πρώτη το «τριφύλλι» επικράτησε 2-1 για την 4η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια (1-0) για την 17η αγωνιστική, και η ισοπαλία και πάλι στην έδρα της ΑΕΚ για την 1η των playoffs.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για τη μεγάλη “μάχη”.

Όσον αφορά την ενδεκάδα δεν αναμένονται πολλές αλλαγές. Ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, με τους Κώτσιρα, Σένκφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ στην άμυνα. Αμετακίνητοι από τον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Κουρμπέλης, Ρούμπεν και Τσέριν, ενώ στην επίθεση η τριάδα Μπερνάρ, Παλάσιος και Σπόραρ θα παραμείνει.

Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία, elite) Α’ Βοηθός: Πέδρο Ριμπέιρο Β’ Βοηθός: Πάουλο Σοάρες 4ος διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου VAR: Τιάγκο Μαρτίνς

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.