ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα η ΕΟΕ – «Πρασινίζει» το ΟΑΚΑ!

Οι σφοδρές αντιδράσεις από πλευράς Παναθηναϊκού έφεραν την υποχώρηση της ΕΟΕ και πλέον το ΟΑΚΑ κρατάει την τελική απόφαση για την παραχώρηση του κλειστού στην ΚΑΕ στα χέρια του!

Απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα η ΕΟΕ - «Πρασινίζει» το ΟΑΚΑ!

Έπιασε τόπο η αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα ασφαλιστικά μέτρα πουν κατέθεσε η ΕΟΕ!

Όπως έγινε γνωστό η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα και το ΟΑΚΑ “πρασινίζει”.

Συγκεκριμένα, στις 14:00 θα συνεδριάσει το ΟΑΚΑ ώστε να πάρει την τελική απόφαση για την έγκριση της παραχώρησης του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στον Παναθηναϊκό, με την υπόθεση πλέον να μπαίνει στην τελική ευθεία!

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 165.704 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη (2/5) με ανακοίνωση που εξέδωσε η “πράσινη” ΚΑΕ τόνισε ότι αν το θέμα δεν διευθετηθεί άμεσα, θα καλέσει τον κόσμο σε συλλαλητήρια με αποτέλεσμα το πρωί της Τετάρτης η ΕΟΕ να μην εμφανιστεί στη συνάντηση για τη νομική υποστήριξη των ασφαλιστικών μέτρων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.