ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Aταμάν: «Έντονα συναισθήματα στο ΟΑΚΑ, θα γίνουν εντονότερα όταν κατακτήσουμε ένα σημαντικό τρόπαιο»

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λίγη ώρα μετά την άφιξη του στο ΟΑΚΑ.

Aταμάν: «Έντονα συναισθήματα στο ΟΑΚΑ, θα γίνουν εντονότερα όταν κατακτήσουμε ένα σημαντικό τρόπαιο»

Γύρισε σελίδα και μπήκε στην εποχή Αταμάν ο Παναθηναϊκός!

Ο Τούρκος προπονητής βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (20/06) στην Αθήνα, μετέβη στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ, βγάζοντας τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Μάλιστα, στα social media του συλλόγου, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο με τα πρώτα λόγια του έμπειρου τεχνικού:

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.209 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πολλοί με ρώτησαν γιατί επέλεξα τον Παναθηναϊκό, ανησυχώντας για την κακή πορεία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια στην Euroleague. Όμως, κάθε φορά που βλέπω στο YouTube την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ από τα περασμένα χρόνια, μου δημιουργούνται πολλά συναισθήματα. Ελπίζω ότι οι φίλοι μας θα απολαύσουν τη σεζόν και ότι τα έντονα συναισθήματά μου στην πρώτη μου παρουσία στο ΟΑΚΑ θα είναι ακόμα εντονότερα με όλους τους φιλάθλους μας εδώ όταν κατακτήσουμε ένα σημαντικό τρόπαιο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.