ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Bασικός ο Μάγκνουσον απέναντι στην Πορτογαλία του Ρονάλντο

Στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής Ισλανδίας βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκνουσον, για την αναμέτρηση απέναντι στην Πορτογαλία του Ρονάλντο.

Bασικός ο Μάγκνουσον απέναντι στην Πορτογαλία του Ρονάλντο

Παρών σε ένα ιστορικό ματς θα είναι ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκνουσον!

Ο Ισλανδός στόπερ, βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής του ομάδας για το θρυλικό ματς με την Πορτογαλία στο οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα πιάσει τις 200 διεθνείς εμφανίσεις με την ομάδα του.

Μάλιστα, ο Μάγκνουσον θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και όχι στο κέντρο της, σε μια πλευρά όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Λεάο της Μίλαν αλλά και τον Ζοάο Κανσέλο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Aυτή θα είναι και η 46η εμφάνιση του Ισλανδού με το εθνόσημο, με τον υψηλόσωμο στόπερ να αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό και να αναχωρήσει με την αποστολή του “τριφυλλιού” για την Αυστρία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.