ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «πράσινο» ποστάρισμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Οι παλιές καλές ημέρες»

O μεγάλος Ζιλμπέρτο Ζίλβα μέσω ενός "καταπράσινου" ποσταρίσματος στο instagram, θυμήθηκε τις ημέρες που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Το «πράσινο» ποστάρισμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Οι παλιές καλές ημέρες»

Δεν ξεχνάει τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος, με ένα… καταπράσινο post στο instagram, θυμήθηκε τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα με το “τριφύλλι” στο στήθος, με τους φίλους της ομάδας, να στέλνουν ένα μήνυμα λατρείας προς αυτόν.

Θυμίζουμε ότι στις 16 Ιουλίου, συμπληρώνονται 15 χρόνια από την ημέρα που ο Ζιλμπέρτο έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, επαναφέροντας στη μνήμη του κόσμου την μεγαλειώδη υποδοχή στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ιστορία ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από τον σύλλογο το 2011, έχοντας κατακτήσει το ένα νταμπλ, μετά από 119 συμμετοχές και έξι γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.