ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Aυτοί σφυρίζουν στα ματς με τη Ντνίπρο

Toυς διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρου του Champions League ανακοίνωσε η UEFA.

Οριστικό: Aυτοί σφυρίζουν στα ματς με τη Ντνίπρο

Έμαθε τους διαιτητές για τα ματς με τη Ντνίπρο ο Παναθηναϊκός!

Λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση στη Σλοβακία με τον σύλλογο από την Ουκρανία στο πλαίσιο του β’ προκριματικό γύρο του Champions League η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα δύο παιχνίδια.

Συγκεκριμένα στο πρώτο παιχνίδι διαιτητής θα είναι ο Ιταλός, Ντανιέλε Kίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Aλμπέρτο Τεγκόνι και Βαλέριο Κολαρόσι, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Ιταλός, Ερμάνο Φελιτσιάνι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.857 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαϊδης» διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τον Ντόμινικ Σάαλ και τον Μάρσελ Ούνγκερ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γερμανός, Ντάνιελ Σλάγκερ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν από την UEFA και οι υπεύθυνοι του VAR.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.