ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “Φέρτε μου τον καλύτερο σέντερ που υπάρχει”

Θέλει να ρίξει νέα μεταγραφική "βόμβα" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος:

Θέλει να ρίξει νέα μεταγραφική “βόμβα” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει φόρα στην ενίσχυσή του σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά καλοκαίρια των τελευταίων ετών σε μεταγραφικό επίπεδο.

Σλούκας, Κ. Αντετοκούνμπο, Μωραϊτης, Μήτογλου, Γκάι, Λεσόρ, Παπαπέτρου και Γκραντ είναι οι μέχρι τώρα κινήσεις του “τριφυλλιού” με τους “πράσινους” να βλέπουν τη συνέχεια και να στοχεύουν σε επιπλέον μεταγραφές από το πάνω ράφι. Μετά την απώλεια του Γιώργου Παπαγιάννη και την άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται να είναι αποφασισμένος για νέο “μπαμ”, αυτή τη φορά για να καλύψει το κενό του διεθνούς σέντερ.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εντολή του Γιαννακόπουλου στους συνεργάτες του είναι ξεκάθαρη: “Φέρτε μου τον καλύτερο για τη θέση”! Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Παναθηναϊκός και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο ψηλός που θα ντυθεί στα πράσινα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.