ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σήμερα στις 13:00 η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό-Οι πιθανοί αντίπαλοι

Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι αναμένεται να μάθει τον επόμενο του αντίπαλο ο Παναθηναϊκός για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντνίπρο.

Παναθηναϊκός: Σήμερα στις 13:00 η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό-Οι πιθανοί αντίπαλοι

«Κληρώνει» για Παναθηναϊκό!

Λίγο μετά τις 13:00 και μερικές ώρες πριν τον πρώτο μεγάλο αγώνα με τη Ντνίπρο, αναμένεται να διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για την τρίτη προκριματική φάση του UEFA Champions League. . Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από τη UEFA.

Ο Παναθηναϊκός θα κληρωθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο στο League Path του Champions League με υποψήφιες αντιπάλους τις:

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Ρέιντζερς (Σκωτία) -Μπράγκα (Πορτογαλία) -Αϊντχόφεν (Ολλανδία) -Μαρσέιγ (Γαλλία)

Φυσικά, για τους «πράσινους» υπάρχει και το ενδεχόμενο του αποκλεισμού από την Ντνίπρο στους αγώνες του β’ προκριματικού. Γι’ αυτόν τον λόγο, είναι η μόνη ελληνική ομάδα που θα λάβει μέρος και στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Europa εκεί όπου η μόνη αντίπαλος θα είναι η Σλάβια Πράγας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.