ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Eίμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ-Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Ντνίπρο.

Γιοβάνοβιτς: «Eίμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ-Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας»

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σέρβου τεχνικού:

– Είχατε σκεφτεί ότι θα είστε με την ομάδα εδώ και πως νιώθετε που ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο επίπεδο του στα δικά σας χρόνια;

“Αν έλεγα πριν δύο χρόνια ότι θα ήμασταν εδώ ίσως να ήταν υπερβολικό. Τότε μπορεί να μην το σκεφτόμουν καθόλου αλλά αν δούμε τα πράγματα, ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη και αισθάνομαι καλά που παίζουμε σε αυτή την διοργάνωση. Μας κάνει όλους χαρούμενους”..

– Τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι και σε ποιον βαθμό είστε ικανοποιημένος από την προετοιμασία που έγινε;

“Δουλέψαμε πολύ αυτές τις έξι εβδομάδες και μέσα από τα φιλικά προετοιμαστήκαμε. Πολύ σημαντικό παιχνίδι, δύο καλές ομάδες. Δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. Όλη μας η προσπάθεια ήταν να βρεθούμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η προετοιμασία με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο αλλά αύριο στο γήπεδο θα δούμε πόσα από αυτά που κάναμε θα βγουν στον αγωνιστικό χορτάρι. Όταν δεν έχεις παιχνίδια είναι δύσκολο να προβλέψεις. Είναι δύο παιχνίδια και πρέπει να εκμεταλλευθούμε τον χρόνο που έχουμε μπροστά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

-Το διάστημα αποχής του Παναθηναϊκού από το Champions League το θεωρείτε ως πνευματικό χάντικαπ;

“Είναι θέμα σε όλες τις ομάδες, η έλλειψη εμπειριών, δεν είναι ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να γίνει ένα ξεκίνημα από κάπου, ώστε να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει να είμαστε κάθε χρόνο ως Παναθηναϊκός”.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Μπορεί ένα πρώτο παιχνίδι της σεζόν να είναι ματς της χρονιάς;

“Έχω παίξει 25 ματς της χρονιάς δύο χρόνια. Κάνω πλάκα αλλά είναι και πραγματικότητα. Τόσα πολλά ματς ήταν must win. Είναι σημαντικό ματς αλλά είναι και όμορφο. Είναι καλό όταν πρωταγωνιστείς, να έχεις αυτά τα παιχνίδια. Παλεύεις όλο τον χρόνο να βρεθείς εδώ. Όλοι ζουν για κάτι τέτοια παιχνίδια. Είναι ένα από τα παιχνίδια μπορούμε να πούμε ότι είναι από τα πιο σημαντικά ματς των τελευταίων ετών”.

-Ποιά είναι η άποψή σας για την Ντνίπρο;

“Είναι λογικό να έχουμε δει την Ντνίπρο. Και στα ματς τα ευρωπαϊκά και στο πρωτάθλημα. Είδαμε ματς που έκαναν παντού. Προσπάθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είδαμε τα φιλικά, τους ξέρουμε καλά όπως και εκείνοι ξέρουν εμάς. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα, παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αυτές οι αναμετρήσεις”.

-Πόσο ικανοποιημένους είστε από τους καινούριους παίκτες, θα πάτε με αυτούς ή θα στηριχθείτε στον κορμό από πέρσι;

“Κάναμε ποιοτικές προσθήκες αλλά δεν έχουν όλοι τον ίδιο βαθμό ετοιμότητας. Καθημερινά, όμως και τα παιχνίδια και η ποιότητα επισπεύδουν την κατάσταση. Είμαστε μια καλή ομάδα που με τον χρόνο θα γίνει και καλύτερη”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.