ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Ενημέρωσε ότι σταματάει το βόλεϊ ο Επ-Σε αναζήτηση νέου πασαδόρου οι «πράσινοι»

Σε αναζήτηση πασαδόρου βρίσκεται και πάλι ο Παναθηναϊκός καθώς ο Ντέρεκ Επ, ανακοίνωσε στην ομάδα την πρόθεση του να σταματήσει το βόλεϊ σε ηλικία 25 ετών!

Παναθηναϊκός: Ενημέρωσε ότι σταματάει το βόλεϊ ο Επ-Σε αναζήτηση νέου πασαδόρου οι «πράσινοι»

Και από το πουθενά σοκ στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού!

Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε αναζήτηση νέου πασαδόρου καθώς πριν λίγες ημέρες, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ντέρεκ Επ, ενημέρωσε τους ιθύνοντες, ότι θα σταματήσει το βόλεϊ σε ηλικία 25 ετών!

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει επίσημη καταγγελία και θα κινηθεί νομικά εναντίον του Καναδού καθώς άφησε ξεκρέμαστη την ομάδα ενώ την προηγούμενη εβδομάδα κανόνισε σε ποιο σπίτι θα μείνει στην Αθήνα!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι στο ρόστερ μπαίνει από το “πουθενά” μια εκκρεμότητα με τον Παναθηναϊκό να έχει απλώσει τα δίχτυα του στην αγορά προκειμένου να βουλώσει γρήγορα την “τρύπα”, ενώ θυμίζουμε ότι ο μοναδικός πασαδόρος αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι ο επίσης νεοαποκτηθείς Σταύρος Κασσαμπαλής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.