Ερασιτέχνης

Πήρε Ρόγκαν ο Παναθηναϊκός!

Ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο γυναικών, ανακοινώνοντας την απόκτηση της αρχηγού της Εθνικής Σλοβενίας, Μάνια Ρόγκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού A.O.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μάνια Ρόγκαν για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την προσθήκη της Σλοβένας μέσου Μάνια Ρόγκαν που αναμφίβολα προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ με την ευρωπαϊκή εμπειρία της.

Η 27χρονη χαφ, Μάνια Ρόγκαν αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα και είναι βασικό μέλος της Εθνικής Σλοβενίας.

Η Ρόγκαν ήταν η αρχηγός της Ολίμπια Λιουμπλιάνα, έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Σλοβενίας, ενώ μετράει πολλές συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα την τελευταία δεκαετία.

Σε δήλωσή της στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που έρχομαι σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Το βιογραφικό της:

2010-2017 Pomurje

2017-2023 ŽNK Olimpija Ljubljana

Exit mobile version