ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν στο Μετς οι ομάδες βόλεϊ!

Tην επιστροφή του στο ιστορικό κλειστό γυμναστήριο του Μετς επισημοποίησε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. για τμήματα βόλεϊ!

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν στο Μετς οι ομάδες βόλεϊ!

Επιστρέφει στην ιστορική έδρα του Μετς ο Παναθηναϊκός!

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών θα εδρεύουν και πάλι στο κλειστό του Μετς, έπειτα από διαβουλεύσεις που έγιναν με τους Δήμους Χολαργού, Ηλυσίων, Ζωγράφου, Γλυφάδας και Άνω Λιοσίων!

Έτσι το “τριφύλλι” έπειτα από ένα σημαντικό διάστημα επιστρέφει στο Μετς εκεί όπου τα τμήματα βόλεϊ έχουν γράψει τη δική τους ιστορία κατά το παρελθόν, ενώ σημειώνεται ότι οι ευρωπαϊκοί αγώνες του τμήματος μπάσκετ γυναικών θα διεξάγονται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και των εγχώριων αναμετρήσεων στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” της Λεωφόρου.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η “Μάνα του Λόχου” ευχαρίστησε και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του προπονητηρίου του ΟΑΚΑ, στις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών: “Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση του προπονητηρίου στο ΟΑΚΑ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνδράμει σημαντικά ώστε οι ομάδες μας στο βόλεϊ ανδρών και στο βόλεϊ γυναικών να έχουν στο υψηλότερο επίπεδο την καθημερινότητα τους και την προετοιμασία τους για τους αγώνες.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις σε όλα τα πιθανά γήπεδα που θα μπορούσαν να στεγάσουν αλλά και πληρούσαν τις συνθήκες που αρμόζουν στην ομάδα καταλήξαμε στο Μετς ως έδρα των αγωνιστικών μας τμημάτων.

Πιο συγκεκριμένα ήρθαμε σε επαφή με τα ακόλουθα γήπεδα: Χολαργού, Ηλυσιακού, Ζωγράφου, Πετρούπολης, Γλυφάδας και Άνω Λιοσίων ωστόσο δεν υπήρχαν ώρες που να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας.

Έγιναν συγκεκριμένες οικονομικές προσφορές στα γήπεδα του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και στου Πανελληνίου ωστόσο δεν βρέθηκε χρυσή τομή.

Η αντιπρόταση του ΓΣ Αμαρουσίου ήταν με όρους ασύμφορους και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά προτείνοντας υπέρογκο οικονομικό αντάλλαγμα και ώρες που δεν εξυπηρετούσαν.

Σε ότι αφορά την πλευρά του Πανελληνίου δεν θέλησε ποτέ να απαντήσει στην πρότασή μας.

Έτσι φτάσαμε στη λύση του Μετς που καλύπτει τις ανάγκες μας και αυτή τελικά επιλέξαμε.

Αντιστοίχως για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του τμήματος μπάσκετ γυναικών δηλώσαμε ως έδρα το γήπεδο των Άνω Λιοσίων (γίνεται προσπάθεια και για το κλειστό του Χολαργού) καθώς ήταν η μόνη εφικτή λύση, ενώ οι εγχώριοι αγώνες θα γίνονται κανονικά στο κλειστό «Π.Γιαννακόπουλος».

Καλούμε τους φιλάθλους μας για ακόμα μια φορά να σταθούν δίπλα στις ομάδες μας και να ενισχύσουν την προσπάθεια μας με την παρουσία τους στους αγώνες για την επίτευξη των υψηλών στόχων μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.