ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΣΟΚ στη Μαρσέιγ: Χωρίς το βασικό της αστέρι στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

Ακόμη μια απώλεια θα μετρήσει η Μαρσέιγ στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό!

ΣΟΚ στη Μαρσέιγ: Χωρίς το βασικό της αστέρι στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

Μετράει πληγές τρεις ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό η Μαρσέιγ!

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το απόγευμα οι Μασσαλοί, πέραν της απουσίας του Κοντονγκμπιά ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς της Λεωφόρου, αλλά και του Μουγκέ που υπέστη τραυματισμό στην 1η αγωνιστική της Ligue 1 εκτός μένει και ο Ισμαΐλα Σαρ, καθώς ο 25χρονος εξτρέμ είναι άρρωστος!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ επισημαίνοντας μάλιστα ότι τη θέση του στο αρχικό σχήμα των Φωκαών θα πάρει ο Ιλιμάν Εντιαγέ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για τον σπουδαίο Σενεγαλέζο εξτρέμ τον οποίο η Μαρσέιγ απέκτησε το καλοκαίρι και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για τον Μαρθελίνο και ο οποίος είναι ταχύτατος.

Έτσι τα σχέδια του Ισπανού προπονητή για το αποψινο παιχνίδι ανατρέπονται την στιγμή που η Μαρσέιγ είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-0 της Λεωφόρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.