ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερνάρ: «Πιστεύαμε στην πρόκριση ακόμα και όταν το ματς ήταν 2-0»

Ο Μπερνάρ μίλησε στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου στη Μασσαλία και τόνισε ότι οι πράσινοι δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να πιστεύουν στην πρόκριση.

Μπερνάρ: «Πιστεύαμε στην πρόκριση ακόμα και όταν το ματς ήταν 2-0»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την μεγάλη πρόκριση: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παρά το 1-0 της Λεωφόρου. Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε, να περάσουμε και αυτό το εμπόδιο. Βεβαίως τώρα ακολουθεί η Μπράγκα και θα έλεγα ότι είναι ο τρίτος τελικός ενώ δεν έχουμε καλά – καλά ξεκινήσει ακόμα τη σεζόν (σ.σ γέλια).»

Για το πως αισθάνονται: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όλοι στην ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ερχονται και τα παιχνίδια με την Μπράγκα. Να ξέρετε ότι είναι εν γνώσει μας ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και στον επόμενο αγώνα πρέπει να κάνουμε καλύτερα πράγματα απ’ ότι κάναμε στη Μασσαλία. Βέβαια αυτό που μετράει είναι ότι στο τέλος καταφέραμε να προκριθούμε».

Για το αν πίστευαν στο 2-0 ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση: «Φυσικά και το πιστεύαμε ακόμα και όταν η Μαρσέιγ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Δε χάσαμε την πίστη μας ποτέ. Ξέραμε ότι με ένα γκολ θα αλλάξουμε και πάλι τα δεδομένα και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν φοβηθήκαμε. Την θέλαμε πολύ αυτή την πρόκριση».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Στο δεύτερο παίξαμε με εμπιστοσύνη, με αυτοπεποίθηση, είχαμε την μπάλα στα πόδια μας. Ήμασταν σίγουροι ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που είχαμε για να πάρουμε αυτή την πρόκριση. Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε την ικανότητά μας και την ποιότητά μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.