ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες για να γίνει το ΟΑΚΑ… χαλί!

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε το ΟΑΚΑ, με τον σύμβουλο σε θέματα χλοοτάπητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει αναλάβει το έργο, να αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες.

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες για να γίνει το ΟΑΚΑ... χαλί!

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε ένα μεγάλο έργο στο ΟΑΚΑ δίνοντας ένα ποσό πάνω από 300.000 ευρώ.

Ένα έργο που μόνο απλό δεν ήταν, με τον σύμβουλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε θέματα χλοοτάπητα, Αντώνη Γκριμότση, να αναλύει όλα τα δεδομένα με ανάρτησή του.

Αρχικά, σε πρώτη φάση απομακρύνθηκαν 1000 τόνοι παλιού χώματος και επανατοποθετήθηκε νέα άμμος με κατάλληλες προσμίξεις ίδιου όγκου. Παράλληλα, έγιναν από την αρχή τα αποστραγγιστικά έργα, μιας και τοποθετήθηκαν 3500 μέτρα σωλήνων αποστράγγισης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τον χλοοτάπητα, ήρθε από την Ιταλία με 20 νταλίκες που πραγματοποίησαν συνολικά 46000 χλμ ενώ στο νέο αγωνιστικό χώρο τοποθετήθηκαν 8000 μέτρα.

Το έργο ήταν ιδιαίτερα σύνθετο και ξεκίνησε στις 6 Αυγούστου ενώ σήμερα παίρνει σιγά σιγά την τελική του μορφή, προκειμένου να είναι στην τέλεια κατάσταση στις 29 Αυγούστου, όταν και ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Μπράγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.