ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προσγειώθηκε στην Πορτογαλία η αποστολή του Παναθηναϊκού

Στο Οπόρτο προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία στη συνέχεια ταξίδεψε οδικώς για την Μπράγκα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Προσγειώθηκε στην Πορτογαλία η αποστολή του Παναθηναϊκού

Έφτασε στην Πορτογαλία η αποστολή του Παναθηναϊκού!

Οι “πράσινοι” προσγειώθηκαν λίγο μετά τις 13:00 στο αεροδρόμιο του Οπόρτο και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο πούλμαν που θα τους οδηγήσει στην πόλη της Μπράγκα, όπου αύριο στις 22:00 θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα για τα playoffs του Champions League.

Σήμερα το απόγευμα και μετά την άφιξη στην Μπράγκα αναμένεται να γίνει στις 21:15 ώρα Ελλάδας, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα πλασιωθεί από τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα 45′ λεπτά αργότερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα κάνουν την προπόνηση τους στο “Municipal Do Braga” ενόψει της αυριανής σπουδαίας αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.