ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Aρτούρ Ζόρζε: «Πιο σημαντικοί αγώνες στην πρόσφατη ιστορία της Μπράγκα αυτοί με τον Παναθηναϊκό»

Με τα καλύτερα λόγια μιλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της Μπράγκα, Αρτούρ Ζόρζε.

Aρτούρ Ζόρζε:  «Πιο σημαντικοί αγώνες στην πρόσφατη ιστορία της Μπράγκα αυτοί με τον Παναθηναϊκό»

Ένα μεγάλο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, που δίνει στην Πορτογαλία τον πρώτο από τους δύο αγώνες playoffs του Champions League κόντρα στην Μπράγκα.

Ο προπονητής των «αρσεναλίστας», Αρτούρ Ζόρζε, κάθε άλλο παρά… υποτίμησε τη σημασία των αγώνων αυτών. Αντίθετα, τους χαρακτήρισε τους «πιο σημαντικούς στην πρόσφατη ιστορία της ομάδας», μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα ο Πορτογάλο τεχνικός, εκθείασε τον Παναθηναϊκό με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ετοιμότητα της Μπράγκα: «Η διάθεσή μας είναι να δείξουμε τις φιλοδοξίες μας και την αποφασιστικότητά μας. Αντιμετωπίζουμε μια σειρά αγώνων που θα είναι η πιο σημαντική στην πρόσφατη ιστορία της Μπράγκα. Είμαστε δύο παιχνίδια μακριά από την επίτευξη ενός καθοριστικού στόχου για την εξυγίανση της Μπράγκα. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιότητα στα δύο τελευταία προκριματικά. Είναι αποδεδειγμένο αυτό και είναι μία ομάδα που αναπτύσσεται εσωτερικά. Θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με δύο ομάδες που θέλουν να είναι στην επόμενη φάση του Champions League».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.802 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι καλό ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας: «Το να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας θα μπορούσε να σημαίνει ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για το δεύτερο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα ανταποκριθούμε στην πρόκληση, γιατί η σημασία είναι τεράστια. Μπορούμε να βασιζόμαστε στους φιλάθλους μας, οι οποίοι είχαν αξιόλογη παρουσία και μπορούν να αποτελέσουν το επιπλέον στοιχείο για να φτάσουμε στον στόχο μας. Η είσοδος στη φάση των ομίλων θα είναι πολύ σημαντική».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια ομάδα επιθετική και γρήγορη στις μεταβάσεις. Μέσα στο 4-3-3 επιδιώκει πάντα να τελειώνει τις ενέργειές του. Μέσα από τους εξτρέμ δημιουργεί κάποια ανισορροπία στον αντίπαλο που θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουν παίκτες με ατομική ποιότητα όπως και εμείς και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις επιθετικές στιγμές. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν καλύτερες ή χειρότερες ομάδες, όσοι έφτασαν εδώ το έκαναν γιατί το αξίζουν. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε μια σοβαρή, αφοσιωμένη προσέγγιση. Ο αντίπαλος θα είναι πολύ ανταγωνιστικός απέναντί μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.