ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτη μεταγραφή για τον Ζαχίντ!

Στη Σερβία θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γκιάς Ζαχίντ, καθώς ανακοινώθηκε από την Παρτίζαν μέχρι το 2027!

Απίστευτη μεταγραφή για τον Ζαχίντ!

Σπουδαία μεταγραφή για το πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Γκιάς Ζαχίντ!

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός, μετά την αποχώρηση του από το «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2020, μετακόμισε στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια για τη γειτονική Τουρκία για λογαριασμό της Ανκαραγκιουτσού, στην οποία συνυπήρξε με τον Φεντερικό Μακέντα και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη!

Ωστόσο το συμβόλαιο του με την ομάδα της Άγκυρας δεν ανανεώθηκε και έτσι η Παρτίζαν έκανε την κρούση της στο 28χρονο παίκτη και εν τέλει τον ανακοίνωσε μέχρι το 2027!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.873 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι με τον Παναθηναϊκό ο Ζαχίντ κατέγραψε 29 συμμετοχές πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα τη σεζόν 2019/20.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.