ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πέφτει» το ΟΑΚΑ: Ακόμη δύο θύρες ανοικτές για το Παναθηναϊκός-Μπράγκα!

Μετά τη θύρα 21 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι και οι Θύρες 20 και 22 θα είναι ανοικτές για τους οπαδούς στη ρεβάνς με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

«Πέφτει» το ΟΑΚΑ: Ακόμη δύο θύρες ανοικτές για το Παναθηναϊκός-Μπράγκα!

Kάθε λεπτό που περνά και κάτι καινούργιο προκύπτει για την πολυαναμενόμενη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (29.08)!

Λίγη ώρα μετά το “άνοιγμα” της Θύρας 21, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι ακόμη σε δύο ακόμη θύρες του σταδίου αναμένεται να βρεθούν φίλοι του “τριφυλλιού”!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι και οι Θύρες 20 και 22 θα είναι ανοικτές για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που θέλει να “σπρώξει την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στου ομίλους του Champions League.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι η UEFA ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα μας, αποδεσμεύοντας τις θύρες 20,22 για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μπράγκα. Πλέον, τα εισιτήρια των συγκεκριμένων θυρών, κόστους 20 €, είναι στη διάθεση του κοινού, όπως και η θύρα 21 που άνοιξε νωρίτερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.