ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όποιος προλάβει: Μόλις 180 εισιτήρια για το sold out στο ΟΑΚΑ!

Αντίστροφα μετρά ο κόσμος του Παναθηναϊκού για την αποψινή αναμέτρηση με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ και περίπου εννέα ώρες πριν τη σέντρα το sold out μοιάζει δεδομένο!

Όποιος προλάβει: Μόλις 180 εισιτήρια για το sold out στο ΟΑΚΑ!

Το ΟΑΚΑ θα γεμίσει και ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την πρόκριση και την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League!

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν απόψε την Μπράγκα στη ρεβάνς του 2-1 της Πορτογαλίας εκεί που το γκολ του Ντάνιελ Μαντσίνι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων άλλαξε τα δεδομένα αναφορικά με την πρόκριση.

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού εννέα ώρες πριν το ιστορικότερο ματς, για τη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού, έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια προς πώληση.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.875 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, οι κερκίδες πρόκειται να έχουν 60.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού, την στιγμή που ο αριθμός των εισιτηρίων αυτή την ώρα ανέρχεται στα 180 και το sold out θα πρέπει να θεωρείται θέμα… ωρών!

Η “τρέλα” του κόσμου της ομάδας είναι δεδομένη αφού μια επιστροφή στους ομίλους του Champions League και ιδίως μετά από μια τόσο σπουδαία πορεία στα προκριματικά, κάνει τον Παναθηναϊκό να θυμίζει την ομάδα του ένδοξου παρελθόντος.

Να θυμίσουμε ότι από το τριφύλλι ανέφεραν ότι ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο ώρες πριν, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί και να αποφευχθούν καταστάσεις συνωστισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.