ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αρνείται τη Νότιγχαμ γιατί δεν θέλει να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό ο Βλαχοδήμος»

Λίγες ημέρες μετά την είδηση για διαφαινόμενη συμφωνία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ρεπορτάζ από την Πορτογαλία συνδέει τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού με τη Νότιγχαμ και τον Ολυμπιακό!

«Αρνείται τη Νότιγχαμ γιατί δεν θέλει να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό ο Βλαχοδήμος»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποιεί μια σπουδαία καριέρα στην Πορτογαλία υπερασπιζόμενος την εστία της Μπενφίκα από το 2018 ωστόσο οι μέρες του στο “Ντα Λουζ” φαίνεται ότι είναι μετρημένες.

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα “βόμβα” το οποίο έκανε λόγο για διαφαινόμενη συμφωνία του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, αφού τον εμπλέκει με τη Νότιγχαμ και τον… Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της γνωστής ιστοσελίδας τονίζει ότι ο διεθνής πορτιέρε βρίσκεται στη λίστα της ομάδας του Μαρινάκη αλλά δεν επιθυμεί να καταλήξει σε αυτήν επειδή… στο τέλος δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός στην ομάδα του Πειραιά.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.008 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο ενδέχεται αυτό να είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας αφού ο Βλαχοδήμος επιθυμεί να παραμείνει στην Μπενφίκα και να παλέψει για τη θέση του μετά και τον καυγά που είχε με τον προπονητή της ομάδας Ρότζερ Σμιντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.