ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κόντρα σε όλους: Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται για Τσίπρα και Κασσελάκη.

Κόντρα σε όλους: Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται για Τσίπρα και Κασσελάκη.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη τα σενάρια που ακούστηκαν ήταν πολλά. Φωνές εκτός (αλλά και κάποιες εντός) Σύριζα υιοθετούσαν την φήμη περί εμπλοκής του Αλέξη Τσίπρα στην εσωκομματική μάχη, υπέρ του εκλεκτού του, Στέφανου Κασσελάκη.

Why Stefanos?» - Η Ανθή ακόμα περιμένει τηλέφωνο από τον Κασσελάκη" />Why Stefanos?» - Η Ανθή ακόμα περιμένει τηλέφωνο από τον Κασσελάκη" />

Αναλυτικά εδώ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.