ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το Sportal. gr είναι ο επίσημος media partner της Euroleague Basketball στην Ελλάδα για τα επόμενα 2 χρόνια

Η Euroleague Basketball και το sportal.gr, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο αθλητικό ψηφιακό μέσο στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επίσημη συνεργασία τους (media partnership) για τα επόμενα 2 χρόνια.

Το Sportal. gr είναι ο επίσημος media partner της Euroleague Basketball στην Ελλάδα για τα επόμενα 2 χρόνια

Από σήμερα, το sportal.gr αποτελεί τον επίσημο διαδικτυακό προορισμό για όλους τους φίλους της Euroleague Basketball. Αυτή η συνεργασία θα διευρύνει την εμπειρία των φιλάθλων και θα προσφέρει στη Euroleague Basketball ένα απαράμιλλο επίπεδο κάλυψης για τις επόμενες δύο συναρπαστικές σεζόν (2023-2025).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Euroleague Basketball, το sportal.gr εγκαινιάζει μια αποκλειστική ενότητα στην ιστοσελίδα του, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη Euroleague Basketball και θα λειτουργεί ως ένα one-stop shop ενημέρωσης για όλους τους φίλους του μπάσκετ. Η ειδική αυτή ενότητα υπόσχεται να προσφέρει συναρπαστικό και αποκλειστικό περιεχόμενο στους φιλάθλους, όπως τα καλύτερα highlights της εβδομάδας, τα τελευταία νέα των ομάδων, συνεντεύξεις, πλούσια και  εμπεριστατωμένη αρθρογραφία, διαδραστικές ψηφοφορίες, μοναδικούς διαγωνισμούς, στατιστικά, αποτελέσματα και βαθμολογίες σε πραγματικό χρόνο, καθώς και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Η κάλυψη από το sportal.gr περιλαμβάνει όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ, -την Turkish Airlines EuroLeague (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) και το BKT EuroCup (Άρης Midea)-, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ενημέρωση και για τις δύο διοργανώσεις, ικανοποιώντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών φίλων του μπάσκετ για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 211.911 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εμβέλεια του sportal.gr υπερβαίνει τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς αποτελεί μέρος της Ringier Sports Media Group (RSMG) που περιλαμβάνει 9 κορυφαία αθλητικά μέσα ενημέρωσης, συνδυάζοντας την εκδοτική εμπειρία με παγκόσμιες τεχνολογικές λύσεις. Σήμερα, ο όμιλος περιλαμβάνει το Sportal Media Group στη Βουλγαρία (sportal.bg και το Sportal365), τη Gazeta Sporturilor και το gsp.ro στη Ρουμανία, το sportal.rs στη Σερβία, το sportal.hu στην Ουγγαρία, το sport.sk στη Σλοβακία, την A Bola και το abola.pt στην Πορτογαλία και φυσικά το sportal.gr στην Ελλάδα.

Η στρατηγική επένδυση στη βρετανική LiveScore Group το 2022 καταδεικνύει περαιτέρω τις παγκόσμιες φιλοδοξίες της RSMG. Η RSMG προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εκατομμύρια φίλους του αθλητισμού μηνιαίως στην Ευρώπη.

Stilian Shishkov, Senior Partner του Ringier Sports Media Group (RSMG): «Είμαστε ενθουσιασμένοι και αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη Euroleague Basketball, έναν εξαιρετικά σημαντικό αθλητικό οργανισμό με πλούσιο ιστορικό επιτυχιών. Η Euroleague Basketball κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των φίλων του μπάσκετ, καθώς συνεχίζει να προσφέρει συναρπαστικές στιγμές στο παρκέ. Με αυτή τη συνεργασία, το sportal.gr θα μπορέσει να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ψηφιακή υπηρεσία ενημέρωσης για τους αναγνώστες του. Σκοπός μας είναι να μοιραστούμε μαζί τους αμέτρητες αξέχαστες στιγμές».

Alex Ferrer Kristjansson, Euroleague Basketball, Marketing & Communication Senior Director: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επικείμενη συνεργασία μας με το sportal.gr, σε μια τόσο παραδοσιακή και σημαντική αγορά όπως η Ελλάδα. Η ραγδαία ανάπτυξη του sportal.gr και η δέσμευσή του να παρέχει άρτιο και συναρπαστικό περιεχόμενο στους φιλάθλους, το καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για τη Euroleague Basketball, καθώς θα προσφέρει εξαιρετική ενημέρωση σε όσους ήδη παρακολουθούν την Turkish Airlines EuroLeague και το BKT EuroCup, ενώ παράλληλα θα συστήσει τις δύο διοργανώσεις σε νέους φιλάθλους».

Χρήστος Χρήστου, Managing Director του sportal.gr: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να συνεργαζόμαστε με τη EuroLeague Basketball, έναν από τους πιο επιτυχημένους οργανισμούς στην ιστορία του αθλητισμού. Το μπάσκετ είναι το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων φιλάθλων και κάθε χρόνο οι ελληνικές ομάδες διαπρέπουν είτε στη EuroLeague είτε στο EuroCup, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις! Το sportal.gr θα δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ψηφιακή μπασκετική ενότητα για τους αναγνώστες του, με μοναδικά στιγμιότυπα,  παραγωγή πρωτότυπων βίντεο, εβδομαδιαίες ζωντανές εκπομπές,συνεντεύξεις, αρθρογραφία, στατιστικά, διαγωνισμούς και viral κοινωνικό περιεχόμενο, ενισχύοντας την δυναμική αυτής της συναρπαστικής διοργάνωσης με σκοπό να μοιραστούμε πολλές αθλητικές συγκινήσεις με τους αναγνώστες μας».

Επισκεφτείτε το https://sportal.gr/basket/euroleague  και μάθετε τα πάντα για τη Euroleague Basketball στην Ελλάδα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.