ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτο χατ τρικ για παίκτη του Παναθηναϊκού σε εκτός έδρας ματς έπειτα από 17 χρόνια

Ο Μπερνάρ με το χατ τρικ που πέτυχε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, κατάφερε να μιμηθεί ένα φαινόμενο που είχαμε να δούμε 17 χρόνια σε εκτός έδρας αναμέτρηση του "τριφυλλιού".

Πρώτο χατ τρικ για παίκτη του Παναθηναϊκού σε εκτός έδρας ματς έπειτα από 17 χρόνια

Η εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο με 5-0 κόντρα στον Παναιτωλικό είχε ως κεντρικό πρόσωπο τον Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε για πρώτη φορά τρια τέρματα με το “τριφύλλι” στο στήθος και δεύτερη συνολικά στην καριέρα του φτάνοντας ήδη τα τέσσερα γκολ στη σεζόν.

Ωστόσο το χατ τρικ, είναι κάτι το οποίο δεν βλέπουμε συχνά από παίκτη του Παναθηναϊκού σε εκτός έδρας ματς. Συγκεκριμένα έχουν περάσει 17 χρόνια από την τελευταία φορά που κάποιος “πράσινος” πέτυχε τρια τέρματα σε εκτός έδρας ματς.

Ο τελευταίος που έκανε κάτι αντίστοιχο ήταν το 2006 ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός τότε είχε επικρατήσει 4-1 στα δυτικά προάστια, με τον “Σάλπι” να βρίσκει δίχτυα στο 38′ το 41′ και το 77′.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί ότι σε ματς στην Επαρχία ο τελευταίος που πέτυχε χατ τρικ ήταν ο Γκόραν Βλάοβιτς στις 27 Μαϊου 2001 και τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Καλαμάτα με σκορ 4-2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.