ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Οι άλλοι με όργια, εμείς με την μπάλα μας!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, την τεσσάρα, τον Αράο, τον Φωτάρα, αλλά και τα όργια, που έγιναν στην Νέα Φιλαδέλφεια, για να πάρει η ΑΕΚ τη νίκη επί του Ατρομήτου και την αλλοίωση της βαθμολογίας.

Οι άλλοι με όργια, εμείς με την μπάλα  μας!

Άλλη μία αρνητική παράδοση έσπασε και ο Παναθηναϊκός πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την Τρίπολη. Εκεί, που είχε να νικήσει από το 2017 πήγε πληγωμένος από την ήττα από την ΑΕΚ και πέρασε με τεσσάρα.

Με τον Αράο να είναι εκ των κορυφαίων, να βοηθάει πολύ δημιουργικά, να παίζει κάθετα, γρήγορα, να σκοράρει και να βοηθάει πολύ στο ψηλό παιχνίδι. Ο Ιωαννίδης ήρθε από τον πάγκο και έκανε την διαφορά, βοήθησε την ομάδα να ανέβει μέτρα στο γήπεδο σκόραρε το πέναλτι και έβαλε μία γκολάρα ακόμα από 41 μέτρα με τρομερό πλασέ.

Ο Τσέριν έκανε σπουδαίο παιχνίδι, ο Παλάσιος έδωσε μία ασίστ, ο Βέρμπιτς έβαλε το δεύτερο, που ήταν το πιο κρίσιμο γκολ με ωραίο πλασέ και γενικά ο Παναθηναϊκός είχε ένα χαμένο πέναλτι και τρεις, τέσσερις ακόμα ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. Και όλα αυτά με 9 αλλαγές σε σχέση με την ΑΕΚ. Αυτό δείχνει πόσο έχει ανέβει η ποιότητα της ομάδας και πόσο με την δουλειά και τις μεταγραφές έχει βελτιωθεί δημιουργικά και έχει πλέον πιο εύκολο το γκολ. 9 γκολ έχει βάλει φέτος ο Παναθηναϊκός σε Αγρίνιο και Τρίπολη ,όταν πέρυσι είχε βάλει μόλις ένα!

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.858 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με ωραία μπάλα από την Τρίπολη και με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο που δεν ήταν καλός και πιέστηκε στο υπόλοιπο διάστημα έβαλε τέσσερα γκολ, είχε ένα δοκάρι και έκανε τέσσερις ακόμα ευκαιρίες για γκολ, Ο Αστέρας πέτυχε το γκολ, αλλά στη συνέχεια δεν χρειάστηκε ο Λοντίγκιν να κάνει κάποια απόκρουση. Ο Αστέρας για δέκα λεπτά πίεσε, αλλά μεγάλη φάση δεν έκανε.

Επειδή γίνεται ολόκληρη κουβέντα για τα δύο πέναλτι. Στο πρώτο ο Μπαρτόλο ανατρέπει χαμηλά στο πόδι τον Κώτσιρα, στο δεύτερο πέναλτι όποιος έχει δει το βίντεο και λέει ότι είναι εκτός περιοχής να πάει σε οφθαλμίατρο. Το βίντεο δείχνει, ότι το μαρκάρισμα του Τζούρισιτς έχει αρχίσει απέξω, αλλά όταν πατάει περιοχή και ενώ ο μέσος του Παναθηναϊκού προσπαθεί να μείνει όρθιος με το χέρι του ο παίκτης της Τρίπολης τον έπιασε από την μέση και τον έριξε κάτω. Καθαρό πέναλτι και να μας κουνάνε το χέρι αυτοί, που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο και αυτοί, που θέλουν να τους μοιάσουν είναι για γέλια.

Ο Παναθηναϊκός με την μπάλα του πέρασε από την Τρίπολη. Η ΑΕΚ για να κερδίσει τον Ατρόμητο έγινε… Ολυμπιακός. Εγιναν όργια, βγαλμένα από τα χρόνια της παράγκας. Δόθηκε οφ-σάιντ ένας παίκτης, που είναι ένα μέτρο δίπλα από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και δεν τον επηρεάζει να αποκρούσει την μπάλα πριν πάει στον σκόρερ του Ατρομήτου και το κανονικό 1-1 ακυρώθηκε. Και στην επόμενη φάση έχει δοθεί ένα πέναλτι στον Μάνταλο, που ήταν (γιατί γελάει ο Μάνταλος ξαφνικά όταν πέφτει κάτω κανείς δεν ξέρει),αλλά πριν ο Ζίνι βρίσκει την μπάλα με το χέρι το οποίο δεν δίνεται φάουλ και στο var… έτρωγαν σουβλάκια. Αλλά είπαμε έχεις την ΕΠΟ παίρνεις παιχνίδια με μαιμού αποφάσεις και αλλοιώνονται παιχνίδια. Να θυμίσω απλά ότι και στο ντέρμπι της Δευτέρας είχε χαριστεί δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γαλανόπουλο στο 1-1.

Πάμε δυνατά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.