ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο Κασσελάκης πήγε Βόλο, ξεπαπουτσώθηκε κι έπιασε φτυάρι να μαζέψει λάσπες (vid)

Το έκανε τελικά.

Ο Κασσελάκης πήγε Βόλο, ξεπαπουτσώθηκε κι έπιασε φτυάρι να μαζέψει λάσπες (vid)

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. Κάποια στιγμή, ο κ. Κασσελάκης ζήτησε να απομακρυνθούν οι κάμερες, προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε μία από τις κατοικίες που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία, πραγματοποιώντας αυτοψία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τα λασπωμένα παπούτσια του και μπήκε μέσα στο σπίτι φορώντας μόνο τις κάλτσες του. Είδε από κοντά τις εικόνες καταστροφής που προκάλεσαν οι πλημμύρες και συνομίλησε με την ιδιοκτήτρια.

«Εδώ στη Νέα Ιωνία Βόλου, για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος. Κάνω έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία. Είναι μόνοι τους», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Twitter για την επίσκεψή του στον Βόλο, δημοσιεύοντας σχετικό βίντεο. «Κράτα γερά» ακούγεται να λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ιδιοκτήτρια της κατοικίας.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε άλλα πλάνα, ο Στέφανος Κασσελάκης διακρίνεται να παίρνει στα χέρια του ένα φτυάρι και να απομακρύνει λάσπες έξω από άλλο σπίτι. «Αυτό από εμένα, όχι για το σόου, αλλά για να αναδείξουμε τον εθελοντισμό», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.