ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η 12αδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Oριστικά χωρίς Παπαπέτρου ο «εξάστερος»

Δείτε τη 12αδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Η 12αδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Oριστικά χωρίς Παπαπέτρου ο «εξάστερος»

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:15 τον Ολυμπιακό, με τον Εργκίν Αταμάν να μην υπολογίζει οριστικά στον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος εν τέλει δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στο γόνατο με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το σημερινό ματς.

Θυμίζουμε ότι εκτός βρίσκεται και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος παρόλα αυτά μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 155.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός αυτών ο Τούρκος τεχνικός δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα με την 12αδα να αποτελείται από τους:

Kαλαϊτζάκη, Βιλντόσα, Γκάι, Μωραϊτη, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκα, Γκραντ, Λεσόρ, Κ. Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Χουάντσο, Μαντζούκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.