ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρακάμερα: Το μαγικό ραβδί του Τζούριτσιτς, η αποθέωση στον Ζέκα και η νέα πεντάρα (Vid)

Δείτε όσα κατέγραψε η παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το 5-0 του "τριφυλλιού" κόντρα στον Ατρόμητο.

Παρακάμερα: Το μαγικό ραβδί του Τζούριτσιτς, η αποθέωση στον Ζέκα και η νέα πεντάρα (Vid)

Η βραδιά το βράδυ της Κυριακής (8/10) στη Λεωφόρο ήταν μαγική!

Ο Παναθηναϊκός με μπαλάρα, πολυφωνία στην επίθεση και έναν απίθανο Φίλιπ Τζούριτσιτς (2 γκολ, 1 ασίστ), ισοπέδωσε 5-0 τον Ατρόμητο στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League και μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Το συγκεκριμένο ματς τα είχε όλα. Θέαμα, γκολάρες, αποθέωση στον Κάρλος Ζέκα για την επιστροφή του υπέροχο κλίμα και ευρύ σκορ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης καταγράφοντας όλα όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός.

Το μαγικό ραβδί του Τζούριτσιτς, η αποθέωση στον Κάρλος Ζέκα, οι αντιδράσεις του πάγκου, του κόσμου και η νέα πεντάρα του “τριφυλλιού”!

Δείτε την παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το 5-0 κόντρα στον Ατρόμητο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.