ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για αυτό αποχώρησε ο Παναθηναϊκός από την διαδικασία ψηφοφορίας μετά τις μεθοδεύσεις για τον νέο αρχιδιαιτητή

Ο Παναθηναϊκός είναι κάθετα αντίθετος (και γι΄ αυτό αποχώρησε σήμερα από την ΕΕΠ) με τις μεθοδεύσεις που επιλέχθηκε ο νέος αρχιδιαιτητής Πίτερ Φρόιντφελντ, με τον Τάκη Μπαλτάκο να μην τηρεί τα συμφωνηθέντα και να παρουσιάζει ως μοναδική λύση την περίπτωση Σουηδού αρχιδιαιτητή!

Για αυτό αποχώρησε ο Παναθηναϊκός από την διαδικασία ψηφοφορίας μετά τις μεθοδεύσεις για τον νέο αρχιδιαιτητή

Πόσα… θες να μας τρελάνεις; Αυτό θα έπρεπε να είναι το ερώτημα προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της, Τάκη Μπαλτάκο, μετά την επιλογή του Σουηδο΄Πίτερ Φρόιντφελντ ως επικεφαλής της νέα ΚΕΔ. Παρουσιάζοντάς τον μάλιστα ως τη «μοναδική λύση» που υπήρχε. Ποιον; Τον άνθρωπο που στο παρελθόν είχε απορριφθεί με ψήφους 4-0 για να αναλάβει την ίδια θέση.

Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει από την πρώτη στιγμή που αποχώρησε ο Μπένετ για να υπάρχουν τρία βιογραφικά υποψηφίων από την UEFA. Αλλά το βιογραφικό του Φρόιντφελντ ήταν το μοναδικό που δεν είχε στείλει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Η οποία απλά… ρωτήθηκε εκ των υστέρων από την ΕΠΟ για την επιλογή. Αφού δηλαδή είχε αποφασίσει η ΕΠΟ τον Σουηδό, ρώτησε την UEFA αν μπορεί να είναι ο κατάλληλος.

Το όνομα του Φρόιντφελντ προτάθηκε από τον Μπαλτάκο και ψηφίστηκε λίγο αργότερα από τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Με τον Παναθηναϊκό να μην παίρνει μέρος στην ψηφοφορία και να αποχωρεί, καταγγέλλοντας τις μεθοδεύσεις του Τάκη Μπαλτάκου. Ο Παναθηναϊκός επέμεινε και έκανε πρόταση να σταλούν άλλα τρία βιογραφικό, όμως η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα! Κατόπιν τούτου, το Τριφύλλι αποχώρησε από τη διαδικασία, καταγγέλοντας αφενός ότι η επιλογή δε γίνεται με θεσμικό τρόπο και αφετέρου την εν γένει λειτουργία του συστήματα που διαρκώς υποβαθμίζει και παρακάμπτει την επιτροπή φέρνοντάς την προ τετελεσμένων γεγονότων.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για ξεκάθαρη υποβάθμιση μιας διαδικασίας που υποτίθεται πως πρέπει να είναι ορθολογική και πεντακάθαρη. Αλλά στην ΕΠΟ με πρωτοβουλία του Μπαλτάκου αφήνουν και πάλι σκιές. Σε ένα πρωτάθλημα που είναι προφανές πως μπορεί να διεκδικήσουν μέχρι και τέσσερις ομάδες, η ΕΠΟ βάζει έναν αρχιδιαιτητή ο οποίος δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη όλων και το κάνει με διαδικασίες που δεν έχουν την παραμικρή διαφάνεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.