ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Φώτης το… τανκ

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για το φαινόμενο Ιωαννίδη που τρελαίνει Ελλάδα και Ευρώπη.

Φώτης το... τανκ

Η εικόνα του Φώτη Ιωαννίδη με τον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει να ανεβάζει τη χρηματιστηριακή αξία του παίκτη από την περσινή περίοδο. Ο Ελληνας επιθετικός είχε δείξει μεγάλη βελτίωση, κέρδισε με το… σπαθί του τη θέση του διεκδικητή του βασικού φορ στον Παναθηναϊκό. Και φέτος εκτοξεύεται.

Κι αν το δείγμα που είχαμε ήταν μόνο με τους πράσινους, πλέον είναι και με την εθνική ομάδα. Σε ένα ματς απέναντι σε αντιπάλους παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Φαν Ντάικ και ο Ακε, ο Ιωαννίδης είχε τη Δευτέρα το βράδυ μια εκπληκτική εικόνα στο ματς με την Ολλανδία. Μια εικόνα που έφερε χαμόγελα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βλέπουν τον Ελληνα επιθετικό τους να ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του.

Αργά ή γρήγορα για τον Ιωαννίδη θα φτάσει πρόταση στα γραφεία του Παναθηναϊκού. Αλλά με αυτές τις εμφανίσεις, η πρόταση θα πρέπει να είναι πάρα πολύ μεγάλη για να μπουν οι πράσινοι σε συζητήσεις. Αν συνεχίσει έτσι είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει πιθανότατα ακόμα και τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία των πράσινων.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιατί ο σέντερ φορ… πληρώνεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Ηδη ο Ιωαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, πολλοί σκάουτερς έρχονται στην Ελλάδα για να τον δουν από κοντά και μοιάζει σίγουρο πως οι προτάσεις θα έρθουν πολύ σύντομα στον Παναθηναϊκό.

Σαφώς και κανείς δεν μπορεί να κόψει τον δρόμο σε ένα παιδί 23 ετών. Μοιάζει με θέμα χρόνου πότε θα θαυμάζουμε το… τανκ του Παναθηναϊκού σε ένα άλλο πρωτάθλημα, με ένα μεγάλο συμβόλαιο. Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό οι πράσινοι έχουν στα χέρια τους ένα διαμάντι που εκείνοι έφτιαξαν. Έναν παίκτη που δε… μασάει να τα βάλει με τους καλύτερους και το κάνει με επιτυχία. Ένα παιδί που στις πρώτες μέρες του στον Παναθηναϊκό και στις πρώτες του εμφανίσεις αναρωτιόσουν αν ποτέ θα φτάσει σε επίπεδο να αποτελεί βασική επιλογή των πράσινων. Και τώρα ούτε που… σκεφτόμαστε να τον βλέπουμε εκτός.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.