ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Mε Αϊτόρ η αποστολή για το ντέρμπι

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, συμπεριέλαβε τον Αϊτόρ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αναλυτικά η 23αδα.

Παναθηναϊκός: Mε Αϊτόρ η αποστολή για το ντέρμπι

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει μετά το τέλος του ματς την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Αϊτόρ ο οποίος επιστρέφει μετά το οστικό οίδημα που τον είχε ταλαιπωρήσει, ενώ φυσικά είναι μέσα και οι διεθνείς, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν.

Εκτός 23αδας, έμειναν, οι τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν οι οποίοι συνέχισαν με θεραπεία, αλλά και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.526 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου και η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι αιωνίων:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι «αιωνίων». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απουσίασε λόγω ίωσης ο Κλεϊνχέισλερ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

O Ζέκα είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.