ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με πίστη και πάθος για τη νίκη στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό

Τη μεγάλη του και πρώτη φετινή μάχη με τον Ολυμπιακό δίνει απόψε (19:30, Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr Live) ο Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός: Με πίστη και πάθος για τη νίκη στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό

Με πίστη και πάθος για τη νίκη στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός!

Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει απόψε στις 19:30 στο Φάληρο τον “αιώνιο” αντίπαλο του για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, αναζητώντας τη νίκη που θα ισοδυναμεί με την πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Οι “πράσινο锨βρίσκονται στο -3 και γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο ματς είναι το καταλληλότερο για να τονώσουν την ψυχολογία τους και να αποδείξουν την ανωτερότητα τους σε όλα τα επίπεδα έναντι της ομάδας του Πειραιά. Ειδικότερα μετά από την περσινή ήττα στην πρότελευταια αγωνιστική των playoffs που σήμανε και την απώλεια του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα μπει με το… μαχαίρι στα δόντια.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός είναι πάνοπλος, με μοναδικές απουσίες τις γνωστές. Κλεϊνχέισλερ εκτός με ίωση και Μάγκνουσον με Πάλμερ Μπράουν τραυματίες και ο Ζέκα τιμωρημένος. Αντίθετα μέσα είναι ο Αϊτόρ που ξεπέρασε το οστικό οίδημα που τον ταλαιπώρησε.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει διλήμματα για την ενδεκάδα, ωστόσο στις περισσότερες θέσεις φαίνεται ότι έχει καταλήξει για τους εκλεκτούς. Μπρινιόλι στην εστια. Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Χουάνκαρ στην τετράδα της άμυνας. Ο Αράο θα παραμείνει στον άξονα. Το δίλημμα εντοπίζεται από τη θέση “6” και κάτω αφού δυνατά παίζουν για την ενδεκάδα οι Τσέριν ή Βιλένα και οι Τζούριτσιτς ή Μπερνάρ για τη θέση 10. Στην επίθεση ο Ιωαννίδης θα είναι στην κορυφή, με τους Παλάσιος και πιθανότατα, Μαντσίνι στα άκρα.

Διαιτητής: Μαρέσκα Βοηθοί: Μπατσίνι, Βέκι 4ος: Γκορτσίλας VAR: Πιτσίνι, Νικολακάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.