CREATE IMAGE Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ: «Έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς»

Αϊτόρ: «Έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς»

Όλα όσα ανέφερε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Αϊτόρ μίλησε στην ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή Carrusel Canalla για το τι συνέβη με τον Χουάνκαρ στο ελληνικό ντέρμπι και εξήγησε πως οι «πράσινοι» είχαν αποφασίσει πως αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα σταματούσαν το παιχνίδι, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν βιώσει τέτοια περιστατικά και κάπως θα πρέπει να αντιδράσουν. «Αν δεν το σταματάμε, το παιχνίδι θα συνεχιστεί, σαν να μη συνέβη τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Χουάνκαρ έκανε προθέρμανση, οι αντίπαλοι πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης και οι οπαδοί άρχισαν να πετούν κροτίδες και φωτοβολίδες. Είχε την κακή τύχη μια κροτίδα να σκάσει πολύ κοντά του. Πριν από δύο χρόνια έριξαν πέτρα σε μένα, πέρυσι έριξαν κροτίδα στον τερματοφύλακά μας. Φέτος είπαμε ‘αν κάτι συμβεί, πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι’. Αν δεν το σταματάμε, το παιχνίδι θα συνεχιστεί, σαν να μην έγινε τίποτα. Ο Χουάνκαρ δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί», ανέφερε αρχικά ο Αϊτόρ, εξηγώντας τα όσα έγιναν.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε ολόκληρο το γήπεδο του Ολυμπιακού, υπάρχει ένα δίχτυ, προκειμένου να μην πετάγονται αντικείμενα. Δεν υπάρχει δίχτυ στους πάγκους και συνέβη εκεί. Δεν ξέρουμε πια αν μπορούμε να είμαστε ασφαλείς σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Σου αρέσει να παίζεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια, επειδή η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική, αλλά πρέπει να διακόπτονται εάν γίνει κάτι τέτοιο. Το φυσιολογικό είναι να συνεχίζουμε να παίζουμε, αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει. Έχουμε έναν συμπαίκτη που θα περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο».

Το πιο δίκαιο για τον Αϊτόρ σε τέτοια περιστατικά είναι να διακοπεί το παιχνίδι εις βάρος της ομάδας που φταίει και να παίρνει τους βαθμούς η ομάδα που δέχεται την επίθεση: «Θα το σκέφτονται διπλά. Απόψε (σ.σ.: χθες) ήταν μια χαοτική βραδιά. Περιμέναμε στα αποδυτήρια για 2-3 ώρες, τον γιατρό να υπογράψει ένα χαρτί που να λέει ότι ο Χουάνκαρ δεν μπορεί να συνεχίσει. Πέρασε δύο ώρες στην αίθουσα φυσιοθεραπείας, επειδή δεν ερχόταν ασθενοφόρο να τον πάρει. Ήταν πολύ άβολο».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW