ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Eurocup νίκησε στο πρωτάθλημα της με 201-16!

Απίστευτο! Αντίπαλος της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, νίκησε στο πρωτάθλημα της με 185 πόντους διαφορά!

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Eurocup νίκησε στο πρωτάθλημα της με 201-16!

Μία ασύλληπτη νίκη πήρε η Σλάβια Μπάνσκα Μπίστριτσα για το γυναικείο πρωτάθλημα Σλοβακίας!

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο EuroCup επικράτησε με το… εξωφρενικό 201-16 την Τρέντσιν, δηλαδή, με 185 πόντους διαφορά!

Οι λιγότεροι πόντοι που σημείωσε σε ένα δεκάλεπτο η Σλάβια ήταν στο τρίτο, όπου είχε τη… φτωχή συγκομιδή των 38 πόντων, ενώ στο τέταρτο έκανε το απίστευτο 67-1! Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η Μπογκίτσεβιτς με 64 πόντους και 24 ριμπάουντ.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 44.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μεταξύ, στον πέμπτο όμιλο του EuroCup η ομάδα από τη Σλοβακία δεν έχει ακόμη νίκη, καθώς είναι στο 0/3, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει στην έδρα της 67-63.

Τα δεκάλεπτα: 43-6, 96-12, 134-15, 201-16

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.