ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαλύει τους πάντες η αρμάδα του Ιβάν – Πεντάρα και στον Πανσερραϊκό και προελαύνει στην κορυφή

Γκολ και θέαμα ξανά στη Λεωφόρο. Μετά τα πέντε στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο, το ίδιο έγινε και κόντρα στον Πανσερραϊκό από την ομαδάρα του Γιοβάνοβιτς. Δύο οι Σπόραρ ένα ο Μαντσίνι, ένα ο Τσέριν και ένα αυτογκόλ για τη γνωστή... ταρίφα. Προελαύνουν στην κορυφή οι πράσινοι, ξέφυγαν με τέσσερις από Ολυμπιακό και πέντε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, περιμένοντας τα αυριανά παιχνίδια (5-0).

Διαλύει τους πάντες η αρμάδα του Ιβάν - Πεντάρα και στον Πανσερραϊκό και προελαύνει στην κορυφή

Γκολ και θέαμα ξανά στη Λεωφόρο. Μετά τα πέντε στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο, το ίδιο έγινε και κόντρα στον Πανσερραϊκό από την ομαδάρα του Γιοβάνοβιτς. Δύο οι Σπόραρ ένα ο Μαντσίνι, ένα ο Τσέριν και ένα αυτογκόλ για τη γνωστή… ταρίφα. Προελαύνουν στην κορυφή οι πράσινοι, ξέφυγαν με τέσσερις από Ολυμπιακό και πέντε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, περιμένοντας τα αυριανά παιχνίδια (5-0).

Το ματς:

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τον Παναθηναϊκό! Μόλις στα 45 δευτερόλεπτα του ματς οι “πράσινοι” έσπασαν την άμυνα του Πανσερραϊκού, όταν ο Ρούμπεν Πέρεθ με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Σπόραρ, ο οποίος με άψογο τελείωμα νίκησε τον Χόβαν ανοίγοντας το σκορ και βάζοντας φωτιά με το “καλησπέρα” στη Λεωφόρο!

Στο 8′ οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν, όταν η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Άλεξιτς σούταρε με δύναμη συρτά και ο Λοντίγκιν απόκρουσε εντυπωσιακά.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγο αργότερα το “τριφύλλι” έβαλε γερά θεμέλια νίκης! Συγκεκριμένα στο 10’ο Μπερνάρ ντριμπλαρε τον αντίπαλό του άνοιξε δεξιά στον Παλάσιος, ο οποίος γύρισε συρτά στη μικρή περιοχή όπου προ του Βέρμπιτς βρήκε την μπάλα ο Δεληγιαννίδης και την έστελε αρχικά στον Χοβάν και στη συνέχεια στα δίχτυα της ομάδας του για το “πράσινο” 2-0.

Στο 25′ ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναγκάστηκε να προχωρήσει στην πρώτη του αλλαγή καθώς δυο λεπτά νωρίτερα ο Βιλένα βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από κόντρα σε διεκδίκηση μπάλας με τον Τσέριν να περνά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναθηναϊκός δεν επηρεάστηκε και συνέχισε την πίεση προς τον Πανσερραϊκό έχοντας την κατοχή. Έτσι στο 40′ ο Σπόραρ πάτησε την περιοχή και ανατράπηκε από τον Μπέργκστρομ με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Ο Σπόραρ αξιοποίησε την ευκαιρία γράφοντας το 3-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα όταν ο Ουεντραόγκο δέχθηκε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας τον Πανσερραϊκό με δέκα παίκτες και παραχωρώντας φάουλ στους “πράσινους”. Ο Βέρμπιτς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά η μπάλα στο 45’+2′ κατέληξε στο δοκάρι του Χοβάν. Ο Σλοβένος εξτρέμ του Παναθηναϊκού στάθηκε ξανά άτυχος δυο λεπτά αργότερα όταν από νέα εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ η μπάλα κατέληξε στο τείχος, ο Βραζιλιάνος την έστρωσε στον Βέρμπιτς, αλλά η μπάλα χτύπησε εκ νέου στο δοκάρι με το 3-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να “καίγεται” να ανεβάσει την ένταση του, αλλά είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κατάφερε στο 57′ να πετύχει τέταρτο γκολ! Η μπάλα έφτασε στον Μπερνάρ που σούταρε, από κόντρα έφτασε στον Σπόραρ, που έστρωσε στον Τσέριν και αυτός με έναν “κεραυνό” εκτέλεσε τον Χόβαν για το 4-0!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε αλλαγές αλλά η εικόνα του Παναθηναϊκού παρέμεινε η ίδια με τους “πράσινους” να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι! Το κακό με τα δοκάρια “τρίτωσε” για τον Παναθηναϊκό στο 69′! Η μπάλα έφτασε στην περιοχή εκεί όπου ο Μαντσίνι κοντρόλαρε, και σούταρε στο οριζόντιο του Χόβαν!

Ό,τι δεν έκανε στο 69′ ο Μαντσίνι το έκανε στο 75′! Ο Βαγιαννίδης έκανε την επέλαση από τα δεξιά, έκανε το παράλληλο γύρισμα, η μπάλα πέρασε από όλους, κατέληξε στον Αργεντινό, που σε κενή εστία, διαμόρφωσε το 5-0!

Μάλιστα ο Αργεντινός στο 88′ σκόραρε για δεύτερη φορά, αλλά για.. άγνωστο λόγο το γκολ ακυρώθηκε παρά και τη βοήθεια του VAR και το ματς να ολοκληρώνεται στο 5-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (71′ Ζέκα), Αράο (46′ Γεντβάι), Μλαντένοβιτς (46′ Βαγιαννίδης), Ρούμπεν, Βιλένα (26′ Τσέριν), Παλάσιος, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (59′ Μαντσίνι), Σπόραρ.

Έμειναν στον πάγκο: Μπρινιόλι, Ιωαννίδης, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία) : Χοβάν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Μορέιρα, Δεληγιαννίδης (84′ Μπαϊροβιτς). Στάικος (64′ Θυμιάνης), Ουεντραόγκο, Τομάς (63′ Μασκανάκης), Χατζηστραβός (63′ Μασαρίποφ), Πηλέας, Άλεξιτς (79′ Μούργος).

Έμειναν στον πάγκο: Κατσικάς, Χάγεκ, Κοτζαμανίδης, Γούλερι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.