Ερασιτέχνης

Τρίποντο με τρία γκολ για το «τριφύλλι»!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε εκτός έδρας των Σειρήνων Γρεβενών με 3-0 και επανήλθε στα τρίποντα.

Τρεις πολύτιμους βαθμούς έβαλε στο σακούλι ο Παναθηναϊκός στη φετινή αμφίρροπη μάχη του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινες» του κόουτς Γιάννη Χαραλαμπίδη έπιασαν καλή απόδοση και παράλληλα ήταν ουσιαστικές σε μια έδρα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Ο ΠΑΟ κατάφερε και πήρε κεφάλι στο σκορ από το 4ο λεπτό χάρη σε ενέργεια της Χαμαλίδου. Εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός έχασε αρκετές ευκαιρίες και σε κάποιες περιπτώσεις απειλήθηκε από τις γηπεδούχες. Τη νίκη ουσιαστικά σφράγισε στο 83΄ η Κανέλλου που κατάφερε και ταρακούνησε τα αντίπαλα δίχτυα.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και πάλι η Λόγου να κάνει το τελικό 3-0 και να δώσει πανηγυρικό τόνο στη νίκη του Παναθηναϊκού.

Σειρήνες :Μπουρτούνη (Τ), Δαδιου, Αμαραντιδου, Αγγελίδου, Μουρατιδου, Κελεμενι, Dorcas, Βλαχου, Τάσιου, Φραγγοπουλου, Situma Αλλαγές: Μποζιαρη, Ισπογλίδου, Στεργιούλα

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Δημητροπούλου, Κακαμπούκη, Κοκοτσάκη (60΄ Χάρις), Ρόγκαν (86΄Τσιρούλη), Δημητρίου (86΄ Σιαφαρίκα), Χαμαλίδου, Κατωπόδη (60΄ Λόγου), Ντομόντ (60΄ Κανέλλου), Νταρζάνου, Σιδηρά και Τζιοβάνα.

Exit mobile version