ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιτέλους… δικαίωση για Βαγιαννίδη: Στις κλήσεις του Πογέτ για την Εθνική!

Στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τις αναμετρήσεις της Εθνικής με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία κλήθηκε για πρώτη φορά ο Γιώργος Βαγιαννίδης!

Επιτέλους... δικαίωση για Βαγιαννίδη: Στις κλήσεις του Πογέτ για την Εθνική!

Επιτέλους… δικαίωση για τον Γιώργο Βαγιαννίδη!

Ο νεαρός δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, έλαβε με αρκετή ομολογουμένως καθυστέρηση την επιβράβευση από τον Γκουστάβο Πογέτ, καθώς κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Το πρωί της Τετάρτη (8/11) ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε 32 ποδοσφαιριστές που θα εμπιστευθεί για τους δυο εναπομείναντες αγώνες. Μαζί με τον Βαγιαννίδη, το εθνόσημο θα φορέσει και πάλι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν αδιαμφισβητητα ο MVP της Ελλάδας στο ματς με την Ολλανδία.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά η κλήση του Γιώργου Βαγιαννίδη μόνο τυχαία δεν είναι καθώς ο παίκτης του “τριφυλλιού” έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει κερδίσει με το “σπαθί” του μια θέση στην ενδεκάδα στα περισσότερα ματς, ενώ έχει “ψηθεί” και στα ματς της Ευρώπης.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει γίνει γνωστό ότι και οι Βέρμπιτς, Σπόραρ και Τσέριν, θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Σλοβενίας για τα ματς-πρόκρισης στο Euro 2024.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.