ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με Ναν για την επιστροφή στις νίκες στο “πράσινο” Βερολινο!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βερολίνο εκεί όπου απόψε στις 21:00 (Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) θα αναζητήσει το πρώτο του "διπλό" στη φετινή Euroleague κόντρα στην Άλμπα!

Παναθηναϊκός: Με Ναν για την επιστροφή στις νίκες στο

Έτοιμος για το πρώτο του “διπλό” στη φετινή Euroleague ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” βρίσκονται στο Βερολίνο όπου απόψε στις 21:00 θα αντιμετωπίσει την Άλμπα (Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague.

To “τριφύλλι” προέρχεται από την κάκιστη εμφάνιση στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” και την ήττα 80-72, ενώ μετά από έξι ματς μετρά ρεκόρ 2-4. Οι μοναδικές νίκες φέτος είναι οι δυο στο ΟΑΚΑ κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Μπασκόνια.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να στέκεται άτυχος καθώς μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου που χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο οποίος έκανε επέμβαση στο δάχτυλο εξαιτίας του συντριπτικού κατάγματος που έχει υποστεί.

Αντίθετα στη γερμανική πρωτευούσα ταξίδεψαν ο Λούκα Βιλντόσα που ξεπέρασε το διάστρεμμα, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Κέντρικ Ναν, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του “εξάστερου”.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι μόνος σε αυτή τη δύσκολη αποστολή καθώς στις κερκίδες της “Μερσέντες-Μπενζ Αρένα” θα βρεθούν και περίπου 1500 οπαδοί του “τριφυλλιού” για να υποστηρίξουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.