ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στα Λιόσια με τον Εύνικο για το νικηφόρο σερί

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 13:00 τον Εύνικο στα Λιόσια για την 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Παναθηναϊκός: Στα Λιόσια με τον Εύνικο για το νικηφόρο σερί

Επιστροφή στο παρκέ με στόχο το 6/6 ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του “τριφυλλιού” φιλοξενείται στα Λιόσια από τον Εύνικο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής θέλοντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο, εντός συνόρων σερί του.

Οι “πράσινες” βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, έχοντας ως τώρα ξεπεράσει το εμπόδιο του Πρωτέα Βούλας, των Εσπερίδων, του ΠΑΟΚ, του Αθηναϊκού και του Ολυμπιακού, μετρώντας ένα επιβλητικό 5/5.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 43.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη και η ίδια η coach υποδέχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, την Αμερικανίδα σέντερ, Τζίλιαν Αλέιν, η οποία αντικαθιστά την Κόρτνεϊ Ρέιντς.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 13:00 και το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι της ΕΟΚ στο Youtube!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.