ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

O Iωαννίδης είναι το απόλυτο παράδειγμα στήριξης ομάδας και δουλειάς παίκτη!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το πιο hot όνομα Έλληνα παίκτη στην ευρωπαϊκή αγορά, που έχει εκτοξευθεί μέσα σε δύο χρόνια λόγω της στήριξης της ομάδας , αλλά και της πολύ δουλειάς του παίκτη.

O Iωαννίδης είναι το απόλυτο παράδειγμα στήριξης ομάδας και δουλειάς παίκτη!

Θυμάμαι σαν και τώρα πριν δύο χρόνια, όταν είχε έρθει η πρόταση από την Αμερική για τον Φώτη Ιωαννίδη και ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε τα 2 εκ. ευρώ, αρκετοί δεν πίστεψαν, ότι υπήρχε αυτή η πρόταση και πολλοί άλλοι έλεγαν «είναι δυνατόν να μην τον δώσει με 2 εκ;». Θυμάμαι, ότι όποιος τόλμαγε τότε και έλεγε, ότι ο Ιωαννίδης έχει προοπτική και σωστά δεν τον έδωσε η ομάδα χλευαζόταν στην καλύτερη περίπτωση.

Και που φθάσαμε δύο χρόνια μετά; Να γράφουν οι Γερμανοί, ότι η Αιντραχτ θέλει να δώσει 7-8 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και να λέμε, ότι το ποσό είναι αστείο. Δύο χρόνια μεγάλης εξέλιξης του παίκτη, που δεν έχει ταβάνι! Η περίπτωση του Ιωαννίδη είναι το απόλυτο παράδειγμα πίστης ομάδας σε παίκτη, αλλά και δουλειάς παίκτη.

Τίποτα δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό, που έγινε την τελευταία διετία και αυτό, που ζει τώρα ο Ιωαννίδης. Στον παίκτη πίστευε από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του Παναθηναϊκού, τότε που ελάχιστοι πίστευαν. Για αυτό και όταν ήρθε η πρόταση από την Αμερική ούτε καν την συζήτησε, διότι πίστευε, ότι ο παίκτης θα εξελιχθεί και ότι θα πολλαπλασιαστεί η αξία του.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιωαννίδης από την δική του πλευρά εισέπραξε αυτή την στήριξη, που έγινε έμπρακτη και με νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Ο Ελληνας φορ δούλεψε πολύ, έκανε και κάνει ατέλειωτες προπονήσεις στα τελειώματα φάσεων και τον βοήθησε πολύ, όπως ο ίδιος λέει και η παρουσία ενός έμπειρου φορ δίπλα του του Αντραζ Σπόραρ.

Για αυτό και την τελευταία διετία βλέπουμε τον Ιωαννίδη να βελτιώνει συνέχεια κομμάτια του παιχνιδιού του. Και πρώτα από όλα τις τελικές εκτελέσεις του. Για αυτό και πλέον και σκοράρει πιο συχνά και βάζει υπέροχα γκολ, όπως αυτά με την Βιγιαρεάλ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Εχει ένα μεγάλο προσόν, που δεν μαθαίνεται. Είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις. Ο Φώτης δεν νιώθει, για αυτό και όταν έρχεται η ώρα να εκτελέσει ένα κρίσιμο πέναλτι νοιώθει σαν να εκτελεί πέναλτι στην προπόνηση. Αυτό το στοιχείο είναι μεγάλο πλεονέκτημα και θα τον βοηθήσει στην καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός πλέον πολιορκείται από ομάδες, αλλά λέει «δεν πωλείται ο Ιωαννίδης» και αν το καλοκαίρι δεν αντέξει σε αυτό το πρέσινγκ θα πουλήσει τον παίκτη με ένα ποσό, που δεν θα έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία για παίκτη του Παναθηναϊκού. Και αν δεν το πάρει αυτό το ποσό απλά δεν θα τον δώσει. Ο Φώτης έχει δεθεί πολύ με τον σύλλογο και ξέρει, ότι για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα είναι πολύ προσεκτικός. Μην ξεχνάμε, ότι αυτό που ζει ο Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό με την αποδοχή του κόσμου και την αποθέωση σε κάθε του εμφάνιση ελάχιστοι παίκτες στο παρελθόν το έχουν εισπράξει στην ιστορία του συλλόγου. Και δεν θα το βρει πουθενά, όπου και αν πάει. Οπότε προς το παρόν κρατάμε ότι ο Φώτης είναι το πιο hot όνομα Έλληνα παίκτη στο εξωτερικό και θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε με την πράσινη φανέλα.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.