ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΕΠΙΚΟ tweet από Παναθηναϊκό AKTOR μετά το νέο sold out στα τσάρτερ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR μετά το νέο sold out στα τσάρτερ για Μαδρίτη και Μπολόνια, έκανε ένα ΕΠΙΚΟ ποστάρισμα στο twitter!

ΕΠΙΚΟ tweet από Παναθηναϊκό AKTOR μετά το νέο sold out στα τσάρτερ!

H “φρενίτιδα” στον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν έχει τελειωμό!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, πραγματοποιεί ως τώρα μια εξαιρετική σεζόν στη Euroleague και οι οπαδοί του στηρίζουν… μέχρι τέλους και με κάθε τρόπο!

Η “πράσινη” ΚΑΕ μετά την πρωτοποριακή κίνηση με τα τσάρτερ που θα ακολουθούν την ομάδα στις εκτός έδρας αποστολές, σε συνεργασία με το Aktina Travel ανακοίνωσε μέσα σε λίγες ώρες νέο sold out αυτή τη φορά για τα ταξίδια σε Μπολόνια και Μαδρίτη.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.027 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή η “τρέλα” των οπαδών της ομάδας οδήγησε την ΚΑΕ να κάνει ένα επικό ποστάρισμα στο Twitter, με τον Τζον Τραβόλτα από την γνωστή ταινία “Pulp Fiction” να αναζητά έστω και έναν “πράσινο” οπαδό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.