ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Να τορπιλίσει ξανά το “κίτρινο υποβρύχιο” της Βιγιαρεάλ

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 στο "Θεράμικα" τη Βιγιαρεάλ (Cosmote Sport 5, Panathinaikos24.gr Live) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του UEFA Europa League!

Παναθηναϊκός: Να τορπιλίσει ξανά το

Έτοιμος να τορπιλίσει ξανά το “κίτρινο υποβρύχιο”!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 5, Panathinaikos24.gr Live) από τη Βιγιαρεάλ στο “Θεράμικα” στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του UEFA Europa League, αναζητώντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στους “32” του θεσμού!

Το “τριφύλλι” θέλει να επαναλάβει τη μυθική εμφάνιση της πρώτης αγωνιστικής όπου μπροστά σε 60.000 θεατές στο “καυτό” ΟΑΚΑ επικράτησε 2-0, με τα γκολ των Ιωαννίδη και Σπόραρ. Στη συνέχεια, έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Μακάμπι Χάιφα, ενώ ακολουθησαν οι δυο διαδοχικές ήττες από τη Ρεν που φέρνουν τους “πράσινους” στην 3η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, αλλά πάντα στο κόλπο για την επόμενη φάση.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν, εκτός των δυο, μόνιμων, πλέον απουσιών, του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και του Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρόκειται να κάνει μια με δυο αλλαγές συγκριτικά με το ματς της προηγούμενης Κυριακής απέναντι στον Άρη. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Ο Αράο με τον Τσέριν στον άξονα και τον Μπερνάρ σε ελεύθερο ρόλο ως “δεκάρι”, ενώ τον Ιωαννίδη που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Παλάσιος από τα δεξιά και ένας εκ των Μαντσίνι ή Αϊτόρ.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.