ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Μία Κυριακή με πάρτι στην Λεωφόρο και… επιστροφή στα παλιά ωραία χρόνια!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον απολαυστικό Παναθηναϊκό και το νέο πάρτι στην Λεωφόρο.

Μία Κυριακή με πάρτι στην Λεωφόρο και... επιστροφή στα παλιά ωραία χρόνια!

Αυτό που ζούμε τα δύο τελευταία χρόνια, το είχαμε ξεχάσει για μία δεκαετία. Πας στο γήπεδο με όρεξη να δεις την ομάδα και αυτή σε αποζημιώνει τις περισσότερες φορές. Κάτι που έγινε και χθες στην Λεωφόρο, όπου 15000 κόσμος έφυγε γεμάτος από την εμφάνιση και την τεσσάρα με τον ΟΦΗ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι σε τρομερή κατάσταση δεν τους βλέπει τους αμυντικούς και χθες έβαλε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ. Και το πρώτο γκολ ήταν καθοριστικό, διότι κέρδισε το πέναλτι, ευστόχησε και έκανε το 1-0 και με αυτό τον τρόπο βρήκε λύση ο Παναθηναϊκός απέναντι στην κλειστή άμυνα του ΟΦΗ.

Μαζί με τον Φώτη ανέλαβαν δράση και οι Παλάσιος, Αϊτόρ που θύμισαν τις συνεργασίες, που είχαν τον πρώτο χρόνο στην φάση του δεύτερου γκολ. Και η ενέργεια και το τελείωμα του Αϊτόρ, μόνο ο Αϊτόρ μπορεί να το κάνει και θα τον βοηθήσει πολύ ψυχολογικά, για να ανέβει και άλλο από εδώ και πέρα και να είναι καθοριστικός και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ρούμπεν οργάνωσε το παιχνίδι της ομάδας με τον καλύτερο τρόπο, αλλά είχε και την βοήθεια του εξαιρετικού Βιλένα, που χθες έδειξε ότι συνέρχεται. Ετρεξε πολύ, έκλεψε μπάλες, σούταρε και φάνηκε, ότι πλέον προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα.

Ο Λοντίγκιν απέδειξε και χθες, ότι είναι μαζί με τον Μπρινιόλι το κορυφαίο δίδυμο γκολκίπερ στην Ελλάδα. Δύο φορές χρειάστηκε και απέκρουσε την μπάλα, ενώ έβγαλε και μία ασίστ στο τέταρτο γκολ του Ιωαννίδη.

Όλα αυτά που συζητάμε σήμερα ήταν όνειρο θερινής νυκτός πριν από τρία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στην βαθμολογία και μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση στην Ευρώπη. Και η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, για να γυρίσουν και πάλι πίσω οι Κυριακές σε όλους τους Παναθηναϊκούς. Και αυτό να μην το θυμόμαστε μετά τις νίκες, να το θυμόμαστε μετά τις γκέλες, διότι αυτό που έγινε μετά τον Αρη από κάποιους να ζητάνε να φύγει ο Γιοβάνοβιτς είναι αχαριστία και σίγουρα αυτοί οι λίγοι δεν μπορεί να αγαπάνε τον σύλλογο. Ευτυχώς οι πολλοί αναγνωρίζουν…

*Το λες και διασκεδαστικό αυτό, που ζούμε με τον Ολυμπιακό, τις ανακοινώσεις, τις αλλαγές προπονητών σαν τα πουκάμισα. Το μόνο που έλειψε χθες ήταν να βάλει γκολ ο Κορνέ του Βόλου για να θυμηθούμε τα ….ωραία χρόνια.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.