ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αγνώριστη και star του TikTok: Η Αθηνά του «Bachelor» έγινε μια άλλη 2 χρόνια μετά την απόρριψη του Αλέξη Παππά (Vid)

Σίγουρα ο Αλέξης Παππάς θα ξανασκεφτεί την επιλογή του στο «Bachelor».

Αγνώριστη και star του TikTok: Η Αθηνά του «Bachelor» έγινε μια άλλη 2 χρόνια μετά την απόρριψη του Αλέξη Παππά (Vid)

Θυμάστε την παίκτρια του «Bachelor» Αθηνά Σίνδου που στο ριάλιτι του ALPHA είχε προσπαθήσει να «κλέψει» την καρδιά του Αλέξη Παππά;

Η εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα, έχει μείνει στο μυαλό πολλών τηλεθεατών, λόγω των «ιδιαίτερων» διατροφικών συνηθειών της. Μπορεί να μην κατάφερε να την ερωτευτεί ο Αλέξης Παππάς αλλά έφτασε πολύ κοντά στο να τα καταφέρει, καθώς είχε φτάσει μέχρι την τελική εξάδα.

Μετά την αποχώρησή της από το «Bachelor», η Αθηνά Σίνδου επέστρεψε στην καθημερινότητά της και συχνά, μοιράζεται στιγμιότυπα από αυτή με τους ακόλουθούς της.

AΠΙΘΑΝΗ ατάκα Ιωαννίδη για Σλούκα ενόψει του τελικού της Euroleague!
AΠΙΘΑΝΗ ατάκα Ιωαννίδη για Σλούκα ενόψει του τελικού της Euroleague! 2.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα πλέον, δύσκολα καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για την ίδια γυναίκα καθώς η αλλαγή στην οποία έχει προχωρήσει είναι συγκλονιστική.

Δείτε την εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.