ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Οι «διπλοί» του Περιστερίου και το πιο σύνηθες σκορ κόντρα στον Ατρόμητο!

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τη νίκη απόψε στον Ατρόμητο θέλοντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή με το "τριφύλλι" να έχει την παράδοση με το μέρος του, αλλά και ένα εξαιρετικό στατιστικό.

Παναθηναϊκός: Οι «διπλοί» του Περιστερίου και το πιο σύνηθες σκορ κόντρα στον Ατρόμητο!

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τη νίκη απόψε στον Ατρόμητο θέλοντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή με το “τριφύλλι” να έχει την παράδοση με το μέρος του, αλλά και ένα εξαιρετικό στατιστικό.

Το “τριφύλλι” θα επισκεφθεί για 26η φορά το γήπεδο του Περιστερίου, μετρώντας 15 νίκες ενώ και στα γκολ η διαφορά από τον Ατρόμητο είναι χαοτική, αφού έχει πετύχει 36 γκολ έναντι 16 του Ατρομήτου.

Το πιο συχνό σκορ στις νίκες του Παναθηναϊκού είναι το 1-0, το οποίο έχει σημειωθεί πέντε φορές (2008, 2010, 2010, 2012, 2016).

Ωστόσο, σε τρεις από τις ευρύτερες του νίκες ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να επικρατήσει με “διπλούς” σκόρερ!

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2006/07, είχε επικρατήσει 4-0 για την 11η αγωνιστική της Super League! Τα δυο από τα τέσσερα τέρματα του Παναθηναϊκού ήταν εκπληκτικά και προήλθαν από τα πόδια του Αλέξανδρου Τζιόλη ο οποίος κεραυνοβόλησε τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.

Oι δυο επόμενες φορές, ήταν πρόσφατες και πολύ σημαντικές για τον Παναθηναϊκό! Η πρώτη ήταν δυο χρόνια πριν, στο κλείσιμο του πρώτου γύρου για τη σεζόν 2021-22. Οι “πράσινοι” στην πρώτη χρονιά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήγαν στο Περιστέρι και πήραν το ματς με σκορ 2-0, χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Μια σεζόν μετά, δηλαδή, πέρυσι, ο Παναθηναϊκός έκλεινε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με νίκη στο Περιστέρι και πάλι με δυο γκολ από ίδιο παίκτη!

Αυτή τη φορά ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης που με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο υπέγραψε την “πράσινη” επικράτηση και την πρωτιά του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.