ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να γίνει ο Βασιλιάς του Μονακό ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 τη Μονακό εκτός έδρας για την 15η αγωνιστική της Euroleague!

Να γίνει ο Βασιλιάς του Μονακό ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR

Στο Πριγκιπάτο για να γίνει… Βασιλιάς ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει απόψε τη Μονακό στις 20:00 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague και θέλει τη νίκη που θα τον βοηθήσει να ανεβάσει την ψυχολογία του αλλά και το ρεκόρ του!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από τη νίκη στη Γαλλία απέναντι στη Βιλερμπάν, ενώ είχε όλο τον χρόνο να ξεκουραστεί μετά από αυτό το ματς, αφού το All Star Game της Καρδίτσας ήταν ο λόγος που δεν υπήρχε αγωνιστική το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 165.354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» δεν υπολογίζουν μόνο τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος χρειάζεται ακόμη μερικές εβδομάδες, για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, το τελευταίο διάστημα, προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.