ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κούγιας – Η θέση που αναλαμβάνει

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξη Κούγια, γνωστοποιώντας τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κούγιας - Η θέση που αναλαμβάνει

Και τυπικά στον Ολυμπιακό ο Αλέξης Κούγιας!

Ο γνωστός ποινικολόγος όπως ήταν γνωστό από χθες θα αναλάμβανε πόστο στην ομάδα του Πειραιά και όπως αναφέρει η ανακοίνωση αναλαμβάνει νομικός σύμβουλος του συλλόγου. Παράλληλα, στα ΔΣ της Λίγκας θα παρίσταται με τον ρόλο του αντιπροέδρου.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας, υπήρξε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και πολλών ακόμη ομάδων, ενώ είχε πάρει ξεκάθαρη θέση στην υπόθεση του Χουάνκαρ τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα δικαιωθεί ακόμη και στο CAS στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατέφευγε εκεί για ένσταση.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Αλέξιο Κούγια, ο οποίος αναλαμβάνει Νομικός Σύμβουλος της ομάδας μας.

Ο κύριος Κούγιας θα είναι και εκπρόσωπος της ομάδας μας στο συμβούλιο της Super League με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου».

Δικαίωση Παναθηναϊκού»" />Η απόφαση είναι μονόδρομος»." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.